MIRROR ECHO
15827
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15827,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15736
 

MIRROR ECHO

Title

70cm x 90cm digital prints

Date
Category
Art
About This Project

We leave traces, but only as long as they can be found for others over time. Using the optical illusion, I left mirrors in a calm, natural medium that reflected their surroundings so accurately that only an initiated eye would notice them right away. They borrow their essence from nature, which is why they seem hidden because of the fusion. I created mirror echoes. The constant research and desire to understand that is within us all brings forth the secret reflections, my traces left behind. Even if the eye is uninitiated.

________________________________

Nyomokat hagyunk, de csak addig, amíg az fellelhető mások számára is az idő múlásával. Az optikai illúziót felhasználva, nyugodt, természetes közegben hagytam tükröket, amelyek olyan pontosan reflektálják a környezetüket, hogy csak beavatott szem veszi rögtön észre őket. Lényegüket a természettől kölcsönzik, emiatt a beleolvadás miatt rejtettnek tűnnek. Tükör viszhangokat hoztam létre. Az a folytonos kutatás és megérteni vágyás ami mindannyiunkban benne van, előhozza a titkolt reflexiókat, az otthagyott nyomaimat. Még akkor is ha a szem beavatatlan.